Unik overnatting på gård

I våre Arctic Domer sover du tett på gårdsliv og natur!
Bestill overnatting hos oss

Når du overnatter i en dome får du nyte komforten i en seng – samtidig som du har følelsen av å være nær naturen!

Domene er plassert på gården, i nærheten hovedhuset og tett på beiteområdet til sauene våre. På denne måten vil du komme tett på både dyr og gårdslivet ved opphold hos oss.

Dome «Feforkampen»

Domen «Feforkampen» ligger et lite stykke unna hovedhuset, med utsikt utover dalen og rett ovenfor på sauenes beite. Domen har et privat uteområde med egen terrasse. Terrassen har glassrekkverk, slik at du virkelig kan oppleve den flotte utsikten fra domen.

Domen er møblert med en ferdig opprett dobbeltseng, klestativ og kommode. Det er ekstra ullpledd du kan krølle deg sammen under i en av stolene når du nyter utsikten fra domen.

Domen har et lite bord og en sofa dere kan nyte utsikten fra. På ekstra kalde kvelder og morgener kan du fyre opp i vedovnen for litt ekstra komfort i domen.

Overnatting i dome for to personer uten frokost: fra kr. 2200,- 

Overnatting i dome for to personer inkludert frokost: fra kr. 2600,- 

Ønsker du å bo lengre hos oss? Ta kontakt, så vil vi gi deg et pristilbud.

Dome «Nårkampen»

Domen «Nårkampen» ligger et lite stykke unna hovedhuset, med utsikt utover dalen og tett på sauenes beite. Domen har et privat uteområde med egen terrasse og glassrekkverk, slik at du kan nyte den flotte utsikten utover dalen og fjellene.

Domen er møblert med en ferdig opprett dobbeltseng, klestativ og kommode. Det er ekstra ullpledd du kan krølle deg sammen under i en av stolene når du nyter utsikten fra domen.

Domen har et lite bord og to lenestoler dere kan nyte utsikten fra. På ekstra kalde kvelder og morgener kan du fyre opp i vedovnen for litt ekstra komfort i domen.

Overnatting i dome for to personer uten frokost: fra kr. 2200,- 

Overnatting i dome for to personer inkludert frokost: fra kr. 2600,- 

Ønsker du å bo lengre hos oss? Ta kontakt, så vil vi gi deg et pristilbud.

 

Praktisk om overnatting i domen

Vi har to domer på gården. Domene er bygd opp som store og solide telt med vinduer. Veggene består av to duker, de gir ikke mye varme, men le for vær og vind. Den har store vinduer som gir utsikt både utover Gudbrandsdalen med elva i bunn og fjellene i topp – og rett opp i himmelen. 

Begge domene er plassert på terrasser som ligger høyt i terrenget. Terrassene har glassrekkverk, slik at du kan nyte utsikten utover dalen.

Domene er innredet med en stor dobbeltseng, sitteplass (sofa eller lenestoler og bord) for to–tre personer, en kommode med glass, servise og bestikk – og litt plass til dine saker. 

Det er ikke innlagt strøm eller vann i domene. På mørke kvelder finnes mange stearinlys tilgjengelig i domen, slik at dere kan tenne levende lys for å lyse opp og skape en hyggelig atmosfære i domen. Det er vann og wc tilgjengelig på baderommet. 

 

Overnatting i domen gjennom fire sesonger

Vi har åpent for overnatting i domene gjennom årets fire sesonger. Vi anbefaler ikke overnatting når det er kaldere enn -10/12 grader, men dette er opp til den enkelte gjest. Det er viktig å vite at domene ikke er isolert, og det vil bli kjølig innendørs på kalde dager. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å følge med på værmeldingen og ta med klær etter været. 

Vår og høst

På vår og høst kan vær og temperatur variere veldig, noen dager er kalde og overnattingen kan nesten oppleves som en vinterovernatting, men andre dager er varme og flotte som midt på sommeren. På våren er det lysere kvelder og når temperaturen tillater det er det flott å sitte ute og nyte utsikten utover dalen. På høsten blir kveldene mørkere, og det er hyggelig å trekke seg tilbake i domen, fyre på vedovnen og skue ut i mørket og stjernehimmelen. 

 

Sommer 

På sommeren er kveldene lyse og natten lang. Da er det hyggelig å sitte utenfor domen og nyte stillhet og utsikt til langt utover kvelden og natta. 

 

Vinter 

En overnatting i domen på vinterstid er en spesiell og veldig flott opplevelse. Med vedovnen får man fyrt opp slik at det både blir lunere temperatur og hyggelig i domen. Vi har også pledd og skinn tilgjengelig slik at du holder deg god og varm. På dagtid kan du nyte utsikten over Gudbrandsdalen i gnistrende vintervær og på kvelden og natta har du stjernehimmelen rett over deg.  

 

Domene er utstyrt med

  • Vedovn for varme og hygge 
  • Ved og opptenningsutstyr ligger ved ovnen 
  • Glass, servise og bestikk 
  • Ekstra pledd og skinn 
  • Varme tøfler 
  • Stearinlys