Spise hos oss

Hjemmelaget frokost med gode råvarer
Bestill opphold hos oss

Frokost

Overnattingen er inkludert frokost. Vi bruker å servere en todelt frokost. Første del er hjemmelaget fullkornsvafler servert med hjemmelaget syltetøy, jus og kaffe eller te. 

For den andre delen serverer vi frokosttallerken med egg, skinke, ost, salat, tomat, agurk, nystekt brød og frukt med jus eller melk til. 

På sommertid kommer mange av grønnsakene fra egen kjøkkenhage. 

Frokosten serveres fra kl. 08–11, vi avtaler kvelden før når frokost ønskes servert. 

Vi prøver å tilpasse frokosten ved allergier, og ber om at dette varsles om på forhånd. 

Lunsj og middag

Overnattingen inkluderer ikke lunsj og middag, men det finnes flere spisemuligheter, enten du ønsker å lage maten selv – eller kjøpe mat i nærheten. Det er en kort kjøretur til flere tettsteder hvor du både finner dagligvarebutikker, samt kafeer og restauranter.

Dersom du ønsker å lage mat selv har vi bålpanne tilgjengelig for våre gjester. Grillplassen med bålpanne og spiseområde med bord og benker ligger rett ved hovedhuset, og har flott utsikt nordover i dalen mot fjellene. Det finnes ved for å kunne fyre i bålpannen, men oppfordrer deg til å ta med grillkull dersom du ønsker å grille middag på bålpannen. 

Ved grillplassen står det også et kjøleskap som kan benyttes av våre gjester. Grillplassen ligger rett ved baderom og felles fasiliteter. Her er det tilgjengelig vann, serveringsfat og servise. Det er også vannkoker og en mikrobølgeovn inne på baderommet.

Overnatting i dome

Når du overnatter i en dome får du nyte komforten i en seng – samtidig som du har følelsen av å være nær naturen!

Domene er plassert på gården, i nærheten av hovedhuset og på beiteområdet til sauene våre. På denne måten vil du komme tett på både dyr og gårdsliv ved opphold hos oss.